Varför är elcigg ett ännu bättre alternativ

Vi kan ju börja med vad en elcigg INTE innehåller

En ecigg innehåller inte de ämnen som kommer nämnas nedan. Tjära , nikotin (kan tillsättas i en ecigg), koloxid. När en cigg tänds startar en förbränningsprocess, som når en temperatur på uppåt 400 grader.

Då skapas kemiska föreningar så, cigaretten innehåller tjära, nikotin & koloxid. Nikotin som även kan hittas i en ecigg, är det beroendeframkallande ämnet. Koloxid som inte kan hittas i en ecigg, binder de röda blodkropparna och minskar syretillförseln till cellerna i kroppen.

Tjäran, som heller inte hittas i en ecigg, ger enrad giftiga ämnen som bland annat är cancerframkallande. En del ämnen som inte heller hittas i en ecigg, är växtskyddsmedel som tillkommer från odlingen. Vissa söta ämnen precis som i en ecigg, tillsätts för att minska den starka smaken från nikotin.

Så en elcigg är ett bättre alternativ än cigaretter

Bland annat på grund av alla de skadliga ämnen som de innehåller. Med en elcigg slipper din omgivning den passiva rökningen, då en ecigg utsöndrar ånga och inte tobaksrök.

Den har fördelar så som , att du slipper gula tänder
Elcigg

Du kan puffa på din ecigg inomhus utan att det blir gula missfärgningar på väggarna. Det enda “problemet“ som kan uppstå med en ecigg inomhus är att fönsterna behöver skuras lite extra. Och du slipper dålig andedräkt, då ecigg inte innehåller tobak och har en rad olika smakämnen. Kommer du istället lukta frukt eller godis och din andre halva kommer uppskatta dina pussar bättre. Ditt luktsinne kommer tillbaka , äntligen kommer du kunna känna dofter. Som du förmodligen inte känt på flera år, mer intensivt och mer klart. Du slipper risken för kol och lungcancer, då ecigg inte innehåller några cancerframkallande ämnen.

Din plåbok blir gladare

Elcigg kan vara en utgift första gången du köper den, men därefter kommer du spara flera hundra kronor i månanden. Du kommer få mer ork, samt dina blodkärl kommer att tacka dig. Och du kommer orka göra mer än du gjort på flera år. Förmodligen kommer du sluta småäta och ditt humör kommer att bli bättre, en ecigg finns med så många smaker. Som kommer att kunna tillfredsställa ditt sötsugs behov via den.

Din hy kommer att tacka dig , då du enbart får ånga i ansiktet av en ecigg och inte massa slaggprodukter

Så med andra ord, det finns så många anledningar till att en ecigg. Är ett bättre alternativ än en vanlig cigarett, känner du dig kluven? Ta dig då till din lokala elcigg butik och be om hjälp, du kommer få den hjälp du behöver. Ecigg finns i många utföranden och det finns en som passar alla behov. Det är ett löfte jag ger dig.